يكشنبه 2 مهر 1396  
English خانه تماس با ما نقشه سایت










































تعداد بازديد اين صفحه: 244503
تعداد بازديد از سايت: 65371752
تعداد بازديد زيرپورتال: 879243
اين زيرپورتال امروز: 495
در امروز: 56462
اين صفحه امروز: 182

7 کلید رژیم غذایی سالم

بسیج آموزشی غذای سالم

روز جهانی غذا

از مصرف نمک دریا خودداری کنید

سرطان معده ارمغان مصرف زیاد نمک

گردهمایی کارشناسان تغذیه شهرستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک،سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی، ۲۹ شهریور ماه
کارگاه آموزشی فلوشیپ مدیران،سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی، ۱۵ شهریورماه
گردهمایی کارشناسان تغذیه،سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی
توصیه های بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان:
توصیه های بهداشتی در ماه مبارک رمضان
مایش غذای سالم محیط سالم،مجتمع تولیدی تفریحی قزل پارک اراک، استان مرکزی
جلسه بررسی آگاهی و نگرش عملکرد تغذیه ای خانوارهای استان مرکزی، ۹ اردیبهشت ماه
جشنواره غذای سالم،سالن ورزشی شهید ساکی، مرکزبهداشت استان مرکزی، ۳ اردیبهشت ماه.
جلسه آموزشی تغذیه سالم و مصرف مکمل ها ی آهن و ویتامین دی در دانش آموزان بمناسبت هفته سلامت توسط کارشناس تغذیه شهرستان دلیجان،دبیرستان دخترانه الزهرا، استان مرکزی ، ۱۹ فروردین ماه
روز جهانی غذا تاریخ 24/7/95
استفاده از مکمل یدوفولیک در دوران بارداری و شیردهی
پوسترهای پایگاه تغذیه سالم
روز جهانی غذا شکستن چرخه فقر در مناطق روستایی  با حمایت اجتماعی و کشاورزی
تخم مرغ، معجزه ای در سفره (17 مهرماه روز جهانی تخم مرغ)
 اسامی افراد مجاز به شرکت در آزمون  غیر حضوری تغذیه دانش آموزان  ( 78 نفر)
 برگزاری دوره غیرحضوری تغذیه دانش آموزان
بسته خدمت و آموزشی کارشناسان تغذیه ( تحول نظام سلامت در بخش بهداشت)
 بسته خدمت و آموزش تغذیه ویژه مراقبین سلامت
برگزاری کلاسهای آموزشی کارشناسان تغذیه - حاشیه شهرها
پیام های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان
نکات تغذیه ای در ماه مبارک رمضان
روز شمار هفته سلامت
ایمنی غذا از مزرعه تا سفره
رسانه های آموزشی- هفته سلامت
بسته آموزشی هفته سلامت
کتابخانه دیجیتال تغذیه
 نمک و سرطان معده
تغذیه و سرطان
بسیج کاهش مصرف نمک
  • 1393/10/30 سه شنبه بسیج کاهش مصرف نمک
    بسیج کاهش مصرف نمک از تاریخ 6 دی لغایت 10 بهمن ماه سال جاری اجرا می گردد.
ذائقه سازی در کودکان با کاهش مصرف نمک
اصلاح بوفه مدارس با کاهش مصرف نمک
چگونه مصرف نمک را کاهش دهیم
عوارض مصرف نمک دریا
وضعیت مصرف نمک در جهان
وضعیت مصرف نمک در ایران
بیشتر
آدرس :اراک شهرک مصطفی خمینی کوی گلستان ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی اراک معاونت بهداشتی تلفن تماس :3663360
پست الکترونیک : behbood.taghziyeh@arakmu.ac.ir
مقایسه نمک دریا و نمک تصفیه شده یددار
کم خونی فقر آهن
 تغذیه کمکی
روغن های خوراکی

نام دوره
تاریخ برگزاری
محل برگزاری
تغذیه در دوران بارداری و شیردهی
خرداد 1392
مرکز بهداشت استان
تغذیه در کودکان زیر 6 سال
مرداد 1392
مرکز بهداشت استان
مشاوره تغذیه بالینی
شهریور 1392
مرکز بهداشت استان
تفسیر نتایج آزمایشگاهی تغذیه
مهر 1392
مرکز بهداشت استان
تغذیه سالمندان
آبان 1392
مرکز بهداشت استان
تغذیه در سنین مدرسه
آذر 1392
مرکز بهداشت استان
روشهای ارزیابی مخاطرات شیمیایی در غذا
دی 1392
مرکز بهداشت استان
نرم افزار اسید فولیک (نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار تغذیه کودکان(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار تغذیه در یائسگی(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار تغذیه و فشار خون(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار دانستنیهای تغذیه(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار ارزش غذایی در فست فودها(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار نان سبوس دار(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار غنی سازی نان (نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار کم خونی فقر آهن (نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار نان برکت الهی (نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار ارزش غذایی گوشت و جایگزینها(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار ارزش غذایی میوه ها(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار ارزش غذایی نان و غلات(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار ارزش غذایی شیر و لبنیات(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار غذاهای سنتی یا فست فود(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار راز سلامت و شادابی(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار تغذیه و قلب سالم(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

نرم افزار تغذیه و سرطان(نرم افزارهای تغذیه برای تلفن همراه)

 پایگاه اطلاع رسانی تغذیه و سلامت

انجمن تغذیه ایران

انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور



فرمها
فرم آهن یاری
مقدار نمکی که به غذای خانواده بصورت روزانه اضافه می کنید چقدر است؟
   
بیشتر از 10 گرم ( 2 قاشق چای خوری ) به ازای هر نفر
بین 5-10 گرم (1-2 قاشق چای خوری) به ازای هر نفر
کمتر از 5 گرم ( یک قاشق چای خوری) به ازای هر نفر
کمتر از 3 گرم ( نصف قاشق چای خوری) به ازای هر نفر


طراحی و اجرا: اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
Copyright © 2010 Arak University of Medical Sciences - All rights reserved